Køb bogen her. Følg mig på Twitter og LinkedIn. Kontakt og foredrag: pm@mm.dk.

lørdag den 12. juni 2010

4 stjerner i Berlingske

Berlingske Tidendes klimaredaktør, Claus Kragh, giver "Kampen om klimaet" 4 ud af 6 stjerner i sin anmeldelse. Bogen "kan varmt anbefales", skriver han.

torsdag den 10. juni 2010

Podcast: P1 Morgen og Mennesker & Medier

Nu kan du podcaste to indslag om bogen - Knud Erik Dahls interview med mig i P1 Morgen, den dag bogen udkom, og Erik Stephensens interview i Mennesker & Medier fredag i sidste uge.

fredag den 4. juni 2010

Interview med Kurt Strand: Hvad gik galt?

Deadline på DR2 bragte fredag aften et længere indslag, hvor der var tid til at gå mere i dybden. Jeg blev interviewet af Kurt Strand.Rent langsnakkeri. Se indslaget her.

torsdag den 3. juni 2010

"Kampen om klimaet" i internationale medier

Selvom bogen er på dansk, så er den nu omtalt i førende medier i seks lande udenfor Danmark. Medier som New Scientist (USA), Aftenposten (Norge), Dagens Nyheter (Sverige) og The Guardian (England) fortæller om det danske formandskab, ligesom medier i Finland og Tjekkiet.

onsdag den 2. juni 2010

New Scientist hopper på

Et af verdens mest ansete tidsskrifter, New Scientist, følger nu også historien.

Statsministeren: Jeg har ikke læst bogen endnu

Lars Løkke Rasmussen kommenterede på sit tirsdagspressemøde bogen (video: klik her - klippet kommer 11.30 inde i indslaget). Han sagde, at han ikke har haft lejlighed til at læse den endnu, men at han nok snart ville "pløje den igennem". Han afviste, at der havde været mere end én linie i formandskabet og forholdt sig ikke til bogens mange vidnesbyrd fra ind- og udland om det, som Yvo de Boer kalder "de to skoler" i Danmark.

tirsdag den 1. juni 2010

Leder: En tvivlsom muffin

Danmarks mest vidende klimajournalist, Jørgen Steen Nielsen, skriver leder i dag i Information om bogen - og fortæller bl.a. at han har fået samme fortælling fra sine kilder undervejs. Information har også interviewet Anne Grete Holmsgaard (SF) og Ejvind Vesselbo (V). Sidstnævnte erkender, at der var krig på Slotsholmen.